team image
Fleur te Brake
Het creatieve brein achter Man-Up FOOD
Eigenaar Food By Fleur | Foodie | Social Media Manager

Naam:

Fleur te Brake

Leeftijd:

26

Functie:

Foodie

Social media manager

Specialiteit:

Met maximaal 5 ingrediënten iets lekkers op tafel zetten, elk nummer mee zingen, rappen of beatboxen & mezelf verwonden wegens lomp gedrag.

Vooropleiding(en):

VMBO-T

MBO Show artiest dans

Saxion Hoge School

Middelbare Hotelschool

Talent:

Koken en bakken, zingen onder de douche en winnen van Coach Nouri met boter kaas en eieren.

“Telt niet..”

– Nouri

Grootste liefde(s):

Mijn ouders (tevens ook mijn grootste voorbeelden). Sporten en mijn huisje (enorme liefde voor interieur).

Favoriete Cheatmeal:

DONUTS! Because with donuts i DO-NUT care about calories. Pasta met een berg jonge kaas. Yes, no sauce alleen kaas. En PIZZA.

What else?

Liefde voor bewegen is iets dat altijd in mij heeft gezeten. Van mijn 4e tot mijn 19e heb ik non stop gedanst. Van ballet, hiphop, tapdance tot in mijn string met een verentooi op mn hoofd. Op de dansopleiding heb ik hier ook hele mooie ervaringen in mogen opdoen. Toen ik stopte met dansen kwam daar al snel fitness voor in de plaats. Ik had alleen geen idee wat ik moest doen, dus ik deed maar wat. Ik denk dat Man-up net 3 a 4 maanden bestond toen ik hier kennis mee maakte. In het begin vond ik het heel spannend om tussen al die fitte mensen te staan, ik voelde mezelf namelijk absoluut niet fit. Ik moest de eerste les ook bijna aan de beademing omdat ik iets te snel, iets teveel gaf. Gelukkig was het echt een warm nest waar ik in terecht kwam en voelde ik mij al heel snel thuis. Ben ook nooit meer weg gegaan, haha. Toen ik eenmaal in die hele sport flow kwam ging ik ook meer kijken naar eten. Gelukkig heb ik koken en bakken altijd heel erg leuk gevonden en kon ik hier ook weer lekker mijn creativiteit in kwijt. Nu dan wel op een gezonde manier.

Van mijn creaties maakte ik fotos en die plaatste ik op mijn social media, dit werd opgemerkt door de mannen en zij vroegen mij om dit voor de Man-up social media te gaan doen. Zo kwam FoodbyFleur tot leven. Zelf was ik altijd wel een snoeper en om ineens met een dieet te starten waar je heel clean gaat eten is lastig. Die overstap vond ik zelf echt te groot. De recepten die ik maak als FoodbyFleur zijn recepten waarmee je verantwoord kan snoepen of in elk geval het gevoel hebt dat je snoept. Van verschillende variaties van een bananenbrood tot een gezonde variant van een pepernoot. Het is allemaal mogelijk als je maar een beetje creatief bent in de keuken. Ben je dat niet, dan kan je gewoon mijn recepten volgen, stapje voor stapje.

Zelf ben ik zo’n 5 a 6 dagen in de week in de Man-up arena te vinden. Want ondanks dat ik onderdeel van het team ben, ben ik ook nog steeds onderdeel van de leden. Krijg regelmatig de vraag of ik er woon en om heel eerlijk te zijn, zie ik Man-up ook wel echt als mijn 2e thuis. Trots dat ik onderdeel mag zijn van dit leuke team en dankbaar dat ik nog steeds kan trainen in de heerlijke sfeer die er bij Man-up hangt.

Als ik het kan, kan jij het ook. Wil jij hulp in het behalen van jouw ultieme doelen? Laat ons jou dan helpen.

Als je direct al een vraag hebt vul dat onderstaand contact formulier in en dan nemen wij zsm contact met jou op.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht