';

Man-Up POWER | Meer spiermassa meer kracht

Man-Up POWER

POWER

Spiermassa kweken op de Man-Up manier. Man-Up Power is een specialty class die gericht is op het stimuleren van hypertrofie. Hypertrofie is een moeilijk woord voor spiergroei. Jou sterker laten worden en het laten toenemen van je spiermassa is waar de invulling van deze specialty class op is afgestemd. Het doel is hierbij dus een stuk specifieker dan bij het Man-Up Life traject. De trainers spelen hier op in en de trainingen zijn dus volledig ingericht op het generen van kracht en spiermassa. Desondanks blijft de basis van het traject ‘de Man-up mentaliteit’ overbrengen, waardoor de manier van coachen nagenoeg hetzelfde zal blijven.

Small group – BIG results

De small group personal trainingen vinden plaats in een groep van maximaal zes personen zodat de personal coach zijn aandacht optimaal kan verdelen onder de deelnemers. Daarnaast werkt het trainen in een groep motiverend, leden steunen elkaar en wedijveren tijdens trainingen. De leden creëren daarmee zelf een optimaal trainingsklimaat.

Een korte impressie

hot!

MAN-UP 10 Strippenkaart

power - boxing - dansconditie
55,-10 strippen
Geldig zo lang je lid bent

 10 strippen voor de Specialty Classes

 POWER

 BOXING

 DANSCONDITIE

 Geldig zo lang je lid bent

Direct aan de slag

Vul het intake formulier vandaag nog in en ga zsm aan de slag

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Trainingsvorm
Één op één PTSmall Group PTAnders

Bent u overtuigd? Vul in 5 minuten het intake formulier in, en binnen no time bent u ook onderdeel van Man-Up.

Man-Up, Take Control. De naam zegt alles. Tijd om uzelf te vermannen, smoesjes aan de kant te schuiven en de controle te pakken. De controle over de situatie, uw lichaam en uw leven. Man-Up is een compleet team aan professionele en gepassioneerde begeleiders. Wij zorgen er voor dat u een plan krijgt die op u is afgestemd en waarmee u op de best mogelijke manier uw doel gaat bereiken. Wij bieden één op één training aan, small group training, voedingsbegeleiding, en begeleiding op afstand. Onze methodes zijn duidelijk, wetenschappelijk bewezen, en zeer effectief.