';

MOTIVATIE SPECIALISTEN

Meer dan alleen personal training

Wat is motivatie?

Er zijn velen boeken geschreven over motivatie en de psychologische processen rondom motivatie. Maar wat is motivatie nou precies?

Motivatie is simpelweg de drijfveer om bepaald gedrag te vertonen, wat drijft een individu tot bepaalde gedragingen. Motivatie is lastig te omschrijven omdat er veel bij komt kijken, maar als je eenmaal begrijpt hoe motivatie werkt dan valt er invloed op uit te oefenen. Iets waar wij als sport en beweeg experts veel profijt van kunnen hebben.

Persoonlijke en situationele factoren

Iemand die gemotiveerd is heeft de keuze gemaakt om iets te ondernemen, stopt er de nodige inspanning in en heeft het doorzettingsvermogen om hetgeen af te ronden. Deze factoren gebeuren uiteraard niet zomaar en het feit of iemand gemotiveerd is, is afhankelijk van velen factoren. Deze factoren kunnen we simpel indelen in persoonlijke en situationele factoren met invloed op motivatie.

Persoonlijke factoren

Persoonlijkheid – Behoeften – Interesses – Doelstelling

Persoonlijke factoren zijn van grote invloed op de motivatie, onze intake formulieren, gesprekken met leden, evaluaties en metingen geven invulling aan een persoonlijk programma, afgestemd op de individu. Persoonlijke factoren zijn moeilijk te beïnvloeden. Wel kunnen we er rekening mee houden als trainer/coach en inspelen op behoeftes en interesses. Door rekening te houden met het individu creëren we een persoonlijke band met leden en daarmee een vertrouwd pedagogisch klimaat.

De meningen van onze cliënten.

Er zijn u al een hoop mensen voor gegaan. Lees hier wat zij van onze methodes vinden.

Situationele factoren

Coach stijl – Faciliteiten/middelen – Aantrekkelijkheid – Winst/verlies

De situationele factoren zijn de factoren waar wij meer invloed op kunnen uitoefenen. Deze factoren zijn extern te noemen en hebben invloed op de uitoefening van bepaalde gewenste gedragingen.

Bent u overtuigd? Vul in 5 minuten het intake formulier in, en binnen no time bent u ook onderdeel van Man-Up.

Man-Up, Take Control. De naam zegt alles. Tijd om uzelf te vermannen, smoesjes aan de kant te schuiven en de controle te pakken. De controle over de situatie, uw lichaam en uw leven. Man-Up is een compleet team aan professionele en gepassioneerde begeleiders. Wij zorgen er voor dat u een plan krijgt die op u is afgestemd en waarmee u op de best mogelijke manier uw doel gaat bereiken. Wij bieden één op één training aan, small group training, voedingsbegeleiding, en begeleiding op afstand. Onze methodes zijn duidelijk, wetenschappelijk bewezen, en zeer effectief.