';
image holder

ONLINE COACHING

Word lid van de Man-Up Community

Naast personal training en smallgroup training bieden wij ook de mogelijkheid om een online coaching traject samen te stellen. De losse trainings- en voedingsplannen zijn gemakkelijk te bekijken via uw pc, tablet of op uw telefoon met onze app. De voedingsplannen en trainingsplannen kunnen naar wens ingericht worden en worden op maat gemaakt door onze ervaren trainers.

Het systeem

Desktop - Laptop - Mobiel

Man-Up Virtuagym

Ons online coaching platform is in samenwerking met Virtuagym ontwikkeld en bediend onze leden op hun wenken wat betreft de mogelijkheden van het systeem. Virtuagym heeft met haar softwareprogramma ruim 6.000.000+ gebruikers wereldwijd weten te bereiken. Wij gaan met onze Man-Up Commiunty dat getal nog wat verder opschroeven.

Desktop en Laptop

Het online coaching systeem is in te zien op uw desktop computer en op uw laptop. Alles werkt soepel in alle bekende browsers als safari explorer en chrome. U kunt inloggen via onze website en komt zo op uw persoonlijke pagina terecht in ons online coaching platform.

Mobiel

Wij zijn er van bewust dat iedereen tegenwoordig een smartphone op zak heeft die dient als plaatsvervangende desktop. De mogelijkheden van de hedendaagse smartphones zijn bijna onbegrensd en daarom hebben wij er voor gekozen om een APP te lanceren waarmee u ook onderweg gebruik kunt maken van alle functtionaliteiten van ons platform. De online coaching APP is simpel te downloaden in de Applestore en in Google Play. U logt in met uw gegevens en u kunt aan de slag. Vergeet ook niet de bijbehorende voedingsapp “FOOD” te downloaden. Deze APP is geintergreerd met de Man-Up Online Coaching APP en werken naadloos samen zodat u gemakkelijk kunt switchen tussen uw voedingsplan en uw trainingsplan.

Mogelijkheden van het systeem

De complete oplossing

Persoonlijk Man-Up Profiel
Een gepersonaliseerde pagina
Besloten Man-Up Community
Exclusieve toegang tot de besloten Man-Up Community
Trainingsplan
Een duidelijk trainingsplan afgestemd om uw sportieve doel te bereiken
Voedingsplan
Op maat gemaakt voedingsplan van onze specialisten
Plan Creator
De mogelijkheid om zelf uw plannen in te richten
Voortgang registratie
Registreer activiteiten, verbrande calorieën, geconsumeerde voeding
Rooster
Bekijk onze beschikbaarheid en plan uzelf in
Gekoppelde producten
Koppel uw fitbit en/of sync uw gezondheidsapp met ons systeem

De app

Training - Voeding

Man-Up Personal Coaching

Uw persoonlijke coach op zakformaat. Als u lid word van onze online Man-Up Community kunt u gratis gebruik maken van onze App. Met onze Online Coaching App bekijkt u met in enkele seconden welke workout u vandaag nog moet doen. De oefeningen worden voorgedaan door middel van duidelijke 3D animaties, de sets worden weergeven, en zelfs het aantal herhalingen ziet u terug in uw persoonlijke trainingsplan. Bent u klaar met de workout dan word deze automatisch toegevoegd aan uw dagelijkse bezigheden, de verbrandde calorieen worden genoteerd, en als u echt trots bent op uw prestatie deelt u uw workout met de online community of u post het op uw eigen facebookpagina.

FOOD

Uw voedingsplan is opgenomen in de Food app van Virtuagym. De databases van beide apps zijn dermate groot dat er is gekozen voor twee aparte apps die natuurlijk wel naadloos met elkaar werken. Uw switcht met één druk op de knop van app naar app. Als u een maaltijd heeft geconsumeerd noteert u dit in de app en alle macronutrienten worden bij elkaar opgeteld zodat u precies kunt zien van welke macro u nog wat mag eten of juist voldoende van heeft gehad. Geen inspiratie voor het avondeten? Neem dan een kijkje in de Man-Up VOEDING groep voor heerlijke gezonde recepten.

Online Coaching Lidmaatschappen
hot!

Basispakket

Join the community
GRATIS
-

Man-Up logo alleen uitlijning

√ Toegang tot trainings- en voedingsplannen

√ De mogelijkheid tot voortgang registratie

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

hot!

PRO pakket

Volledige toegang
4,99Éénmalige opstartkosten
incl btw

Lid van de Man-Up Community

√ Een persoonlijk profiel

√ Onbeperkte toegang tot trainings- en voedingsplannen

√ Uitgebreide voortgangsregistratie

√ Man-Up trainings- en voedingsvideo’s

√ Toegang tot de speciale themapagina’s

√ Dagelijkse updates van nieuwe recepten en trainingsadvies

√ De mogelijkheid om zelf trainingen in te delen

√ De mogelijkheid om zelf een voedingsplan in te stellen

√ Uitgebreide voortgangsregistratie

Online Coaching Intake

Vul vandaag het formulier nog in

Persoonsgegevens

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw geboortedatum (verplicht)

Uw geslacht (verplicht)
MV

Uw Lidmaatschap (verplicht)
BasisPro

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga akkoord

Bent u overtuigd? Vul in 5 minuten het intake formulier in, en binnen no time bent u ook onderdeel van Man-Up.

Man-Up, Take Control. De naam zegt alles. Tijd om uzelf te vermannen, smoesjes aan de kant te schuiven en de controle te pakken. De controle over de situatie, uw lichaam en uw leven. Man-Up is een compleet team aan professionele en gepassioneerde begeleiders. Wij zorgen er voor dat u een plan krijgt die op u is afgestemd en waarmee u op de best mogelijke manier uw doel gaat bereiken. Wij bieden één op één training aan, small group training, voedingsbegeleiding, en begeleiding op afstand. Onze methodes zijn duidelijk, wetenschappelijk bewezen, en zeer effectief.