';

Dieper ingaan op voeding

workshops – clinics – info

MAN-UP bied voedingsbegeleiding aan op maat. Wij brengen jouw situatie in kaart, plannen de maaltijden in, houden rekening met jouw doel en maken een voedingsplan dat er voor zorgt dat je optimaal wordt ondersteund op weg naar jouw sportieve doel.

Wij kunnen de plannen maken en jou precies vertellen wat je moet eten om je doel te halen. Tot voor kort werd daar de lijn getrokken. Met de manier waarop wij nu extra intensievere begeleiding op het gebied van voeding aanbieden kunnen wij letterlijk nog een stap verder gaan. Een stap bij jou in de keuken wel te verstaan. Met deze service zorgen wij er voor dat je extra variatie krijgt binnen je voedingsplan en de heerlijkste gerechten zelf leert te maken.

Workshop voeding

Wij maken voedingsplannen aan de lopende band. Onze voedingsplannen zijn op maat, simpel op te pakken en uiterst effectief. Je krijg een beperkte keuze uit maaltijden die zijn afgestemd op jouw lichaamswaarden, lifestyle en doel.

Hoe effectief onze plannen ook zijn, het is noodzakelijk om er na een bepaalde periode in te gaan variëren om zoveel mogelijk voedingstoffen uit verschillende bronnen binnen te krijgen, en natuurlijk omdat het gewoon leuk is om een keer wat andere smaken te proeven.

Wij kunnen periodiek voor jou nieuwe plannen blijven maken natuurlijk zodat jij lekker kan blijven variëren. Maar hoe fijn is het als jij zelf jouw eigen plan samenstelt?

Macroplan

Wij kunnen voor onze klanten macroplannen maken. Een macroplan is een voedingsplan uitgeschreven in hoeveel gram je per macronutrient binnen mag krijgen. Waar jij de macro’s uit haalt mag je zelf weten.

Ben je een keukenprins(es) en flans jij zonder moeite jouw gerechten in elkaar, of vind je de beperkte keuze die wij voor jou voorbereiden aan maaltijden voldoende? Dan is een macroplan een prima keuze voor jou.

Macroplan + Voedingsplan + Workshop

Wil je wel variatie, heb je moeite met koken of simpelweg de tijd niet eens om de boodschappen te doen? Dan is deze workshop ideaal voor jou. Een van onze coaches komt een keer een middagje bij jou op bezoek om samen een kijkje in jouw keuken te nemen. Er wordt een plan opgesteld op basis van wat jij lekker vindt, je leert de voedingslabels lezen, je leert gerechten samen te stellen, je leert de recepten te bereiden en aan het eind van de workshop mag je alles lekker gaan proeven. Het enige nadeel is dat wij niet meehelpen met de afwas.

Iets voor jou?

Uitbreiding Macro- Voedingsplan

Uitbreiding Macro- Voedingsplan

Meer variatie
49

4 nieuwe keuzes per maaltijdmoment

Bereidingswijze

√ Op maat gemaakt

√ Op basis van voorkeur van voeding

Volledig verzorgde workshop.

WORKSHOP FOOD

koken - preppen - voedingswaarden
129

√ Op locatie naar keuze (eigen keuken)

√ Voedingsleer

√ Een op maat gemaakt voedingsplan

√ Extra variatie op basis van voorkeursingrediënten

Vul onderstaand formulier in voor alle startinformatie.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Dienst
  UitbreidingWorkshop

  Bent u overtuigd? Vul in 5 minuten het intake formulier in, en binnen no time bent u ook onderdeel van Man-Up.

  Man-Up, Take Control. De naam zegt alles. Tijd om uzelf te vermannen, smoesjes aan de kant te schuiven en de controle te pakken. De controle over de situatie, uw lichaam en uw leven. Man-Up is een compleet team aan professionele en gepassioneerde begeleiders. Wij zorgen er voor dat u een plan krijgt die op u is afgestemd en waarmee u op de best mogelijke manier uw doel gaat bereiken. Wij bieden één op één training aan, small group training, voedingsbegeleiding, en begeleiding op afstand. Onze methodes zijn duidelijk, wetenschappelijk bewezen, en zeer effectief.