';

Voeding & Training

De Man-Up wijze

VOEDING

Eat-Up!

Voedingsplan

Voeding speelt een sleutelrol in het evenwichtig houden van onze mentale en fysieke gezondheid.

Een voedingsplan van Man-Up is geen tijdelijk dieet maar een plan waarin u leert om bewuster om te gaan met uw voeding. Ons voedingsplan is een op wetenschap gebaseerd plan om op een verantwoorde en snelle manier uw doelstellingen te bereiken en is samengesteld met behulp van gecertificeerde diëtisten.

Het doel van dit plan is om u duidelijkheid te scheppen in wat u moet eten, in welke hoeveelheden, en op welke momenten. Een voedingsplan van Man-Up zorgt voor een gezonde basis in uw voedingspatroon en kan aangepast worden op uw specifieke wensen, zoals aankomen (in spiermassa), gewichtshandhaving of gewichtsverlies (vetpercentageverlaging). Bij het volgen van een Man-Up voedingsplan krijgt u tevens onze begeleiding en advies om gemotiveerd te raken en vooral te blijven.

#IAMMANUP

#IAMMANUP

TRAINING

Man-Up!

Trainingsplan

Met een trainingsplan van Man-Up zorgen wij er allereerst voor dat u een veilige start maakt voordat u aan een nieuwe trainingsmethode begint, ongeacht u beginnend of ervaren sporter bent. U krijgt een duidelijke uitleg over beweging- en trainingstechnieken om de kans op blessures, oververmoeidheid en andere fysieke ongemakken te minimaliseren.

De beste resultaten worden geboekt door het opstellen van een trainingsschema en door uzelf te houden aan de voorgeschreven herstelperiode tijdens de training en na de training.

Op maat

Of het doel nu sterker worden is, sneller, leniger of gezonder; voor elk doel is er een trainingsplan. Een trainingsplan van Man-Up wordt zorgvuldig voor u samengesteld om uw doelen en wensen zo snel en efficiënt mogelijk te verwezenlijken. Een Man-Up trainingsplan dient als een stok achter de deur en helpt u om uw persoonlijke doelen te behalen, behaalde resultaten te behouden en grenzen te verleggen. U ervaart het gevoel van succes waardoor u gemotiveerd raakt en gemotiveerd blijft.

Bent u overtuigd? Vul in 5 minuten het intake formulier in, en binnen no time bent u ook onderdeel van Man-Up.

Man-Up, Take Control. De naam zegt alles. Tijd om uzelf te vermannen, smoesjes aan de kant te schuiven en de controle te pakken. De controle over de situatie, uw lichaam en uw leven. Man-Up is een compleet team aan professionele en gepassioneerde begeleiders. Wij zorgen er voor dat u een plan krijgt die op u is afgestemd en waarmee u op de best mogelijke manier uw doel gaat bereiken. Wij bieden één op één training aan, small group training, voedingsbegeleiding, en begeleiding op afstand. Onze methodes zijn duidelijk, wetenschappelijk bewezen, en zeer effectief.