';
PT SESSIE aanmeldformulier

Vul het formulier in

  Mijn doel(en) (meer keuzes mogelijk)
  Sterker wordenMentale weerbaarheid vergrotenVetpercentage verlagenSpiermassa aanmakenAlgemene fitheid verbeterenTechniek verbeterenLeren boksen

  Nog

  2020/01/01 12:00:00
  Tot de WEEK van PERSONAL TRAINING

  Vragen?

  Misschien staat jouw antwoord hier al tussen

  • Wat is een PT Sessie?

   PT staat voor Personal Training. Een PT sessie is een persoonlijk begeleide training van ongeveer 60 minuten. Je gaat aan de slag met een professionele personal coach om te werken aan jou specifieke sportieve doel.

  • Wat kan ik verwachten?

   Wij geven een beperkt aantal mensen de kans om te ervaren hoe het is om gebruik te maken van een luxe product als Personal Training. Heb je ooit geflirt met het idee om een personal trainer in te schakelen? Dan is dit je kans om het vrijblijvend een keer te ervaren.

  • Wat moet ik doen?

   Het enige wat jij moet doen om kans te maken op 1 van de plekken is bovenstaand formulier invullen en versturen. Wij maken een selectie van gelukkige winnaars die worden uitgenodigd om in de week van 1 t/m 7 januari een training verzorgt te krijgen die is aangepast op hun specifieke doelen.

  • Wat is een SCREENING?

   De screening die wij gaan doen met de uitgenodigde mensen heet een FMS. FMS staat voor Functional Movement Screening. Kort gezegd is het een test waarmee wij kunnen bekijken of iemand op de juiste manier beweegt,  welke blessuregebieden er zijn en een FMS spoort asymmetrieën op.

  • Wat kan ik verwachten van de FMS

   Door middel van 7 verschillende oefeningen creëren wij inzicht in eventuele beperkingen qua stabiliteit, mobiliteit en/of flexibiliteit. Aan de hand van een score kan er worden bepaald in welke mate de beperkingen aanwezig zijn en waar deze zich bevinden.

  • Wat gebeurd er met het resultaat?

   Met dit verworven inzicht kunnen wij het beste inspelen op de wensen van ieder individueel lid en kunnen een plan samenstellen om zo veilig, verantwoord en efficiënt mogelijk te werken aan het doel dat het lid heeft.