';

Man-Up LIFE

LIFE

LIFE is het traject dat iedereen kent. Ons meest gevarieerde traject, en in onze ogen de meest complete workout die je kan krijgen. Alles is gericht op zo veel mogelijk vet verliezen en tegelijkertijd zo veel mogelijk spiermassa opbouwen. Nadat je de resultaten hebt gezien na je eerste traject krijg je de smaak te pakken, en na je tweede traject ben je verslaafd.

Small group – BIG results

De small group personal trainingen vinden plaats in een groep van maximaal zes personen zodat de personal coach zijn aandacht optimaal kan verdelen onder de deelnemers. Daarnaast werkt het trainen in een groep motiverend, leden steunen elkaar en wedijveren tijdens trainingen. De leden creëren daarmee zelf een optimaal trainingsklimaat.

Een korte impressie

Het MAN-UP LIFE trainingstraject ziet er als volgt uit:

 • 1. De Intake
  Man-Up

  U komt langs voor een vrijblijvende intake. Een aantal zaken worden met u besproken. Waar bent u voor gekomen? Hoe is uw gezondheid? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u?

 • 2. Doelen stellen en plannen ontwikkelen
  Man-Up

  Samen met uw Man-Up coach stelt u persoonlijke doelen op. Wat belangrijk is aan het stellen van realistische doelen is om deze meetbaar te maken om op die manier gemotiveerd te raken en gemotiveerd te blijven. Bij het behalen van deze doelen kan er concreet progressie worden gemeten waarna u het gevoel van succes en overwinning mag ervaren. Aan de hand van uw meetgegevens stellen wij persoonlijke voedings- en trainingsplannen op.

 • 3. Het Traject
  Man-Up

  Vervolgens gaat u 6 weken lang, 3 maal in de week trainen onder begeleiding van onze trainers. Dit doet u binnen een groep van maximaal 6 deelnemers. Na 6 weken word uw vooruitgang gemeten en krijgt u de mogelijkheid om nogmaals nieuwe doelen te stellen en een nieuw traject aan te gaan.

 • 4. Periodieke Meting
  Man-Up

  Voorafgaand aan het traject en tijdens het traject worden periodieke metingen ingepland om uw vooruitgang in kaart te brengen. U wordt hierbij gemeten op basis van uw lichaamswaarden, u ondergaat onder andere een huidplooimeting, een aantal kracht en conditietesten en uw persoonlijke doel(en) worden besproken en vastgelegd.

hot!

MAN-UP LIFE

99start traject
(Incl BTW € 119,79)

 6 weken lang 3 keer per week trainen

 Metingen van uw kracht / conditie

 Metingen van uw lichaamswaarden

 Een op maat gemaakt voedingsplan

 Een trainingsplan om thuis uit te voeren

 Automatisch het Pro Online Lidmaatschap

Direct aan de slag

Vul het intake formulier vandaag nog in en ga zsm aan de slag

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Trainingsvorm
  Één op één PTSmall Group PTAnders

  Bent u overtuigd? Vul in 5 minuten het intake formulier in, en binnen no time bent u ook onderdeel van Man-Up.

  Man-Up, Take Control. De naam zegt alles. Tijd om uzelf te vermannen, smoesjes aan de kant te schuiven en de controle te pakken. De controle over de situatie, uw lichaam en uw leven. Man-Up is een compleet team aan professionele en gepassioneerde begeleiders. Wij zorgen er voor dat u een plan krijgt die op u is afgestemd en waarmee u op de best mogelijke manier uw doel gaat bereiken. Wij bieden één op één training aan, small group training, voedingsbegeleiding, en begeleiding op afstand. Onze methodes zijn duidelijk, wetenschappelijk bewezen, en zeer effectief.