';

Man-Up LIFE

LIFE

LIFE is het traject dat iedereen kent. Ons meest gevarieerde traject, en in onze ogen de meest complete workout die je kan krijgen. Alles is gericht op zo veel mogelijk vet verliezen en tegelijkertijd zo veel mogelijk spiermassa opbouwen. Nadat je de resultaten hebt gezien na je eerste traject krijg je de smaak te pakken, en na je tweede traject ben je verslaafd.

Small group – BIG results

De small group personal trainingen vinden plaats in een groep van maximaal tien personen zodat de personal coach zijn aandacht optimaal kan verdelen onder de deelnemers. Daarnaast werkt het trainen in een groep motiverend, leden steunen elkaar en wedijveren tijdens trainingen. De leden creëren daarmee zelf een optimaal trainingsklimaat.

Een korte impressie

Het MAN-UP LIFE trainingstraject ziet er als volgt uit:

 • 1. De Intake
  Man-Up

  Je komt langs voor een vrijblijvende intake. Een aantal zaken worden met je besproken. Waar ben je voor gekomen? Hoe is jouw gezondheid? Wat kan je van ons verwachten en wat verwachten wij van jou?

 • 2. Doelen stellen en plannen ontwikkelen
  Man-Up

  Samen met de Man-Up coach stel je persoonlijke doelen op. Wat belangrijk is aan het stellen van realistische doelen is om deze meetbaar te maken zodat jij   gemotiveerd blijft. Bij het behalen van deze doelen kan er concreet progressie worden gemeten waarna je het gevoel van succes en overwinning mag ervaren. Aan de hand van jouw meetgegevens stellen wij een persoonlijk voedings- en trainingsplan op.

 • 3. Het Traject
  Man-Up

  Vervolgens gaat je 6 weken lang, 3 maal in de week trainen onder begeleiding van onze trainers. Dit doe je in een groep van maximaal 10 deelnemers. Na 6 weken wordt je vooruitgang gemeten en krijg je de mogelijkheid om nogmaals nieuwe doelen te stellen en een nieuw traject aan te gaan.

 • 4. Periodieke Meting
  Man-Up

  Voorafgaand, tijdens en aan het eind van het traject worden metingen ingepland om jouw vooruitgang in kaart te brengen. Je wordt hierbij gemeten op basis van jouw lichaamswaarden. Je ondergaat onder andere een huidplooimeting, je doet een aantal kracht en conditietesten en jouw persoonlijke doel(en) worden besproken en vastgelegd.

LIFE | Starttraject
99
 • 6 weken lang, 3 trainingen per week
 • Intake en doelen bespreken
 • Startmeting van lichaamswaarden, kracht en conditie
 • Een op maat gemaakt voedingsplan
 • Eindmeting van lichaamswaarden, kracht en conditie
Direct aan de slag

Vul het intake formulier vandaag nog in en ga zsm aan de slag

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Trainingsvorm
  Één op één PTSmall Group PTAnders

  Bent u overtuigd? Vul in 5 minuten het intake formulier in, en binnen no time bent u ook onderdeel van Man-Up.

  Man-Up, Take Control. De naam zegt alles. Tijd om uzelf te vermannen, smoesjes aan de kant te schuiven en de controle te pakken. De controle over de situatie, uw lichaam en uw leven. Man-Up is een compleet team aan professionele en gepassioneerde begeleiders. Wij zorgen er voor dat u een plan krijgt die op u is afgestemd en waarmee u op de best mogelijke manier uw doel gaat bereiken. Wij bieden één op één training aan, small group training, voedingsbegeleiding, en begeleiding op afstand. Onze methodes zijn duidelijk, wetenschappelijk bewezen, en zeer effectief.