';

Over ons

Motiverend, inspirerend, professioneel, gepassioneerd

Man-Up is een bedrijf binnen de sport, voeding en gezondheidsbranche opgericht door de broers Nouri en Nayel. “Man-Up!” is een kreet die wordt gebruikt om aan te duiden dat de tijd is aangebroken voor een positieve verandering in je trainingswijze, voedingspatroon of levenswijze. Het impliceert dat het moment is aangebroken om moed te tonen en verantwoording te nemen. Moed tonen in het vragen naar een helpende hand, en verantwoording nemen voor je huidige situatie.

Het verleggen van je grenzen

Ken je echt jouw grenzen? Of zijn het opgelegde grenzen door iemand anders? Leer bij ons je grens kennen, en nog belangrijker deze te verleggen. Wij tillen je naar nieuwe hoogtes.

Het behalen van jouw doelen

Een doel stellen is stap één. Maar wat dan? Laat ons helpen een gestructureerd plan in elkaar te zetten, obstakels te overkomen, en jouw doel te behalen.

Personal Coaching

Man-Up onderscheidt zich ten opzichte van de concurrentie door het (weder)vinden van de intrinsieke motivatie van klanten. Door het overbrengen en aanleren van bepaalde dagelijkse gewoonten oefent Man-Up invloed uit op een positieve gedragsverandering. De Man-Up coach is hiermee niet alleen een expert op het gebied van fitness en voeding, maar ook een expert op het gebied van coaching en gedrag.

Fysiek en mentaal sterker worden

Ooit wel eens nagedacht over het mentale aspect van het nastreven van jouw sportieve doel? Wij bouwen niet alleen aan uw fysieke kracht, maar ook aan jouw mentale weerbaarheid.

Het delen van een passie voor bewegen

Wat kan je het beste doen met een passie voor iets? Het delen met anderen natuurlijk. Al onze trainers zijn gepassioneerde sporters, en delen deze passie ook graag met jou.