';

Over ons

Professioneel, gepassioneerd, inspirerend, motiverend

Man-Up is een bedrijf binnen de sport, voeding en gezondheidsbranche opgericht door de broers Nouri en Nayel. “Man-Up!” is een kreet die wordt gebruikt om aan te duiden dat de tijd is aangebroken voor een positieve verandering in je trainingswijze, voedingspatroon of levenswijze. Het impliceert dat het moment is aangebroken om moed te tonen en verantwoording te nemen. Moed tonen in het vragen naar een helpende hand, en verantwoording nemen voor je huidige situatie.

Mission Man-Up

Onze missie is het aanbieden van betaalbare en professionele personal coaching en sportworkshops voor iedereen. Wij als trainers en lifestyle coaches helpen de mensen met het behalen van doelen, het verleggen van grenzen en het mentaal en fysiek sterker worden door onder andere het geven van de juiste persoonlijke aandacht.

Het verleggen van uw grenzen

Kent u echt uw grenzen? Of zijn het opgelegde grenzen door iemand anders? Leer bij ons echt uw grens kennen, en nog belangrijker deze te verleggen. Wij tillen u naar nieuwe hoogtes.

Het behalen van uw doelen

Een doel stellen is stap één. Maar wat dan? Laat ons u helpen een gestructureerd plan in elkaar te zetten, obstakels te overkomen, en uw doel te behalen.

Personal Coaching

Man-Up onderscheidt zich ten opzichte van de concurrentie door het (weder)vinden van de intrinsieke motivatie van klanten. Door het overbrengen en aanleren van bepaalde dagelijkse gewoonten oefent Man-Up invloed uit op een positieve gedragsverandering. De Man-Up coach is hiermee niet alleen een expert op het gebied van fitness en voeding, maar ook een expert op het gebied van coaching en gedrag.

Fysiek en mentaal sterker worden

Ooit wel eens nagedacht over het mentale aspect van het nastreven van uw sportieve doel? Wij bouwen niet alleen aan uw fysieke kracht, maar ook aan uw mentale weerbaarheid.

Het delen van een passie voor bewegen

Wat kunt u het beste doen met een passie voor iets? Het delen met anderen natuurlijk. Al onze trainers zijn gepassioneerde sporters, en delen deze passie ook graag met u.

Bent u overtuigd? Vul in 5 minuten het intake formulier in, en binnen no time bent u ook onderdeel van Man-Up.

Man-Up, Take Control. De naam zegt alles. Tijd om uzelf te vermannen, smoesjes aan de kant te schuiven en de controle te pakken. De controle over de situatie, uw lichaam en uw leven. Man-Up is een compleet team aan professionele en gepassioneerde begeleiders. Wij zorgen er voor dat u een plan krijgt die op u is afgestemd en waarmee u op de best mogelijke manier uw doel gaat bereiken. Wij bieden één op één training aan, small group training, voedingsbegeleiding, en begeleiding op afstand. Onze methodes zijn duidelijk, wetenschappelijk bewezen, en zeer effectief.