team image
Gideon Bierdrager
Head Coach
1e graads leraar Lichamelijke Opvoeding | Gediplomeerd Personal Coach | Motivatie Specialist | Blessurepreventie, Training- en Voedingsleer deskundige

Naam:

Gideon Bierdrager

Leeftijd:

25

Functie:

Head Coach.

Specialiteit:

Sport specifiek trainen,  aanleren vaardigheden, mental coaching

Vooropleiding(en):

HAVO

Academie Lichamelijk Opvoeding

Minor; Blessurepreventie, Training- en Voedingsleer deskundige

Talent:

Sporten, sport bekijken, praten over sport, luisteren naar mensen die praten over sport.

Grootste liefde(s):

Sport en muziek

Favoriete Cheatmeal:

Shoarma met knoflook en sambal

What else?

Sport is de lust in mijn leven, dit is eigenlijk altijd al zo geweest. Ik heb verschillende sporten beoefend, vanaf mijn 4jaar waren dit allemaal sporten met een bal. Tot ik op 15 jarige leeftijd mijn eerste Dumbell voor mijn verjaardag kreeg, toen was ik gelijk verkocht.
We waren haast onafscheidelijk en al gauw was ik iedere dag in het krachthonk te vinden. Jaren gingen voorbij en ieder jaar werkte ik weer wat kilo’s aan spiermassa erbij. Toen ik 19 jaar oud werd kwam ik voor het eerst in aanraking met een andere tak van sport, de vechtsport. En zo begon ik met kickboksen, waar ik ook al snel aan verknocht zou raken maar door vervelende blessures aan het onderlichaam heb ik dit later ingewisseld voor boksen. Desondanks heb ik de krachttraining nooit helemaal los gelaten en ben ik dat er altijd bij blijven doen. Het verschil met voorheen was dat ik me meer ging richten op functionele training.

Het begeleiden van andere mensen begon voor mij als ik er op terug kijk al erg vroeg. Zo gaf ik in groep 7 van de basisschool al mijn eerste sportclinic als spreekbeurt. Toen ik op de middelbare school zat maakte ik een profielwerkstuk over het persoonlijk begeleiden van klasgenoten in de sportschool en uiteindelijk ben ik opgeleid tot 1egraads leraar lichamelijke opvoeding. Het kon dus eigenlijk ook niet anders, het was voorbestemd.. Nu begeleid ik al bijna 4 jaar allerlei verschillende soorten mensen met het behalen van hun persoonlijke doelen, op fysiek, mentaal en sociaal gebied.

Ondertussen maak ik ruim 5 jaar trots deel uit van team Man-up en samen met het team van professionele coaches en specialisten pionieren wij door fitnessland met onze motivationele superheldenfabriek en helpen wij zoveel mogelijk mensen met het behalen hun (sportieve) doelstellingen.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht